Social media Marketing

Social media adverteren uitbesteden?

Met jouw bedrijf zichtbaar op Facebook, Instagram en/of andere platformen? Val op door je advertenties op Social media

Gratis strategie aanvragen
Social media marketing

Social media adverteren uitbesteden?

Dagelijks analyseren en optimaliseren wij jouw campagnes. Wij verwerken onze cijfers en bevindingen in wekelijkse rapportages.
Zo blijf jij up-to-date over de progressie.

Pro-actief advies

Kansen die wij zien voor jouw business delen wij direct!

Unieke beeldmateriaal

Met een uniek design trek je de aandacht met de juiste foto’s bij je advertenties.

Wekelijkse rapportage

Iedere dag een stukje beter, wij testen elk element. Jij weet precies hoe je ervoor staat.

Copywriting

We schrijven krachtige en effectieve advertentieteksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Meedenken in strategie

Samen met jou behalen wij de beste resultaten.

Analyse & optimalisatie

Wij duiken de cijfers in, en sturen bij waar nodig. Iedere dag optimaliseren wij jouw advertenties.

Wil jij meer klanten krijgen via social media?

Wil jij “next-level” gaan met jouw bedrijf? Hiervoor zijn meer leads nodig die zullen leiden tot meer sales en omzet. Met facebook adverteren vind jij heel secuur jouw doelgroep. Raak in contact met jouw potentiële klanten.

Het is erg belangrijk om de cijfers goed in de gaten te houden om jouw doelgroep goed te kunnen bereiken. Onze specialisten houden zich continu bezig met het analyseren en optimaliseren van jouw advertenties. Dure, slecht lopende advertenties zijn verleden tijd.

Via Facebook adverteren kan, zeker op het begin, erg lastig zijn. Er zijn tal van componenten waar je rekening mee moet houden. Er kan een hoop mis gaan. Behoed jezelf voor fouten. Ons team van specialisten heeft ervaring in online marketing waardoor wij precies weten hoe wij jouw advertenties perfect kunnen laten presteren.

Op deze platformen kan je adverteren

Dit zijn de platformen van facebook

Facebook

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

Instagram

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

Audience Network

Het Audience Network is een netwerk van apps en websites buiten Facebook waarop Facebook-advertenties in hun inhoud worden weergegeven.

Vind jouw doelgroep op social media

Het allergrootste social mediabedrijf van de wereld is Facebook. Het platform geniet veel publiciteit en heeft de meeste dagelijkse gebruikers overal ter wereld. Door het enorme bereik is Facebook een geweldig marketing wapen in jouw online marketing strategie.

Hoe bereik je precies jouw doelgroep tussen miljarden Facebook gebruikers?

Het is enorm waardevol dit gedeelte binnen jouw bedrijf uit te besteden. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze online marketing experts.

Ontvang meer leads en sales dan ooit tevoren

Het is een feit dat elk bedrijf kan meeliften op het succes van Facebook Advertising. Wij helpen jou, ongeacht jouw product of dienst. Door Facebook Advertenties optimaal in te zetten staat het volgende je te wachten. Er klikken meer mensen op jouw website. Je ontvangt meer leads. Deze leads leiden naar sales. Jouw omzet stijgt.

Onze ervaring in online marketing willen wij graag met je delen. Nomads Office voegt graag zoveel mogelijk waarde toe aan jouw bedrijf. Wij gaan graag de samenwerking met jou aan!

Laat ons je helpen

Wij gaan jouw advertentietekst schrijven en publiceren. In samenspraak bedenken we een strategie. Mocht je het prettig vinden, nemen wij de strategie volledig voor jou in handen. Wij hebben een team aan contentmakers. Videoproductie en fotografie zorgt voor eigen beeldmateriaal.

Dagelijks analyseren en optimaliseren wij jouw campagnes. Wij verwerken onze cijfers en bevindingen in wekelijkse rapportages. Zo blijf jij up-to-date over de progressie.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We willen jouw precieze wensen vervullen. Wij bieden pro-actief advies. Wij denken mee met onze klanten alsof jouw bedrijf ons bedrijf is. Jouw succes is ons succes en andersom!

Onze werkwijze tot een succesvolle campagne

Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Met het stappenplan weet jij in simpele taal wat jij van ons kunt verwachten.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens de vrijblijvende belafspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We versturen je een voorstel op maat passend bij jouw wensen.

Strategiebepaling social media

Iedere business en iedere ondernemer is anders. Jouw persoonlijke Facebook campagnemanager verdiept zich samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken

Uitvoering & Optimalisatie

Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw Facebook campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Rapportage & Evaluatie

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI (Return on investment) te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Gratis strategie aanvragen

Tijdens het gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. We horen graag wat je ideeën, problemen en doelstellingen zijn. Hierop willen wij een succesvolle strategie voor jou bedenken.

Wij hopen op een waardevol gesprek voor elkaar. Het strategiegesprek is vrijblijvend. Wij hopen stiekem wel om met jou samen te werken. Wij willen dat jij ons nieuwe succesverhaal bent.

Plan jouw gratis strategie gesprek