Social media adverteren uitbesteden?

Dagelijks analyseren en optimaliseren wij jouw campagnes. Wij verwerken onze cijfers en bevindingen in wekelijkse rapportages. Zo blijf jij up-to-date over de progressie.

Pro-actief advies

Kansen die wij zien voor jouw
business delen wij direct!

Unieke beeldmateriaal

Met een uniek design trek je de
aandacht met de juiste foto’s bij
je advertenties.

Wekelijkse rapportage

Iedere dag een stukje beter, wij
testen elk element. Jij weet precies
hoe je ervoor staat.

Copywriting

We schrijven krachtige en
effectieve advertentieteksten,
toegespitst op jouw doelgroep.

Meedenken in strategie

Samen met jou behalen wij
de beste resultaten.

Analyse & optimalisatie

Wij duiken de cijfers in, en sturen
bij waar nodig. Iedere dag
optimaliseren wij jouw advertenties.

Boost jouw bedrijf met professionele social media campagnes

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en biedt bedrijven vele mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken. Het adverteren op social media kan dan ook een zeer effectieve manier zijn om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep.

Haal het maximale
uit social media advertising

Social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden bedrijven de mogelijkheid om gericht te adverteren op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Hierdoor kan je jouw advertenties precies laten zien aan de mensen die er het meest door worden beïnvloed.


Adverteren op social media is niet alleen gericht, maar ook nog eens relatief goedkoop. Je kan al voor een paar euro per dag adverteren en meten hoeveel mensen jouw advertentie hebben gezien, erop hebben geklikt en welke acties zij hebben ondernomen na het zien van de advertentie.

Op deze platformen kan je adverteren

Facebook

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

Instagram

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke social media platform. Je kunt gericht adverteren op LinkedIn op basis van functietitel, branche, bedrijfsgrootte en meer.

Pinterest

Met Pinterest advertenties kan je jouw producten of diensten tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar inspiratie en ideeën, wat kan leiden tot hogere betrokkenheid en conversies.

Laat ons je helpen

Wij gaan jouw advertentietekst schrijven en publiceren. In samenspraak bedenken we een strategie. Mocht je het prettig vinden, nemen wij de strategie volledig voor jou in handen. Wij hebben een team aan contentmakers. Videoproductie en fotografie zorgt voor eigen beeldmateriaal.


Dagelijks analyseren en optimaliseren wij jouw campagnes. Wij verwerken onze cijfers en bevindingen in wekelijkse rapportages. Zo blijf jij up-to-date over de progressie.


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We willen jouw precieze wensen vervullen. Wij bieden pro-actief advies. Wij denken mee met onze klanten alsof jouw bedrijf ons bedrijf is. Jouw succes is ons succes en andersom!

Onze werkwijze tot een succesvolle campagne

Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Met het stappenplan weet jij in simpele taal wat jij van ons kunt verwachten.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens de vrijblijvende afspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Strategie social media

Iedere business en
iedere ondernemer is anders. We verdiepen samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken

Uitvoering ‌& Optimalisatie

Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw Facebook campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.


Rapportage
& Evaluatie

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Gratis advies/strategie gesprek

Tijdens het gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. We horen graag wat je ideeën, problemen en doelstellingen zijn. Hierop willen wij een succesvolle strategie voor jou bedenken. Wij hopen op een waardevol gesprek voor elkaar.
Het strategiegesprek is vrijblijvend.

Stap 1: Vraag een gratis advies/strategie gesprek aan.

Stap 2: Geef je wensen door.

Stap 3: We nemen op de gewenste datum en tijd contact met je op.

Stap 1: Vraag een gratis
advies/strategie gesprek aan.

Stap 2: Geef je wensen door.

Stap 3: We nemen op de
gewenste datum en tijd
contact met je op.