Social advertising

Social media adverteren 
uitbesteden?

Dagelijks analyseren en optimaliseren wij jouw campagnes. Wij verwerken onze cijfers en bevindingen in wekelijkse rapportages. Zo blijf jij up-to-date over de progressie.

Kansen die wij zien voor jouw business delen wij direct!

Met een uniek design trek je de aandacht met de juiste foto’s bij je advertenties.

Iedere dag een stukje beter, wij testen elk element. Jij weet precies hoe je ervoor staat.

We schrijven krachtige en effectieve advertentieteksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Samen met jou behalen wij de beste resultaten.

Wij duiken de cijfers in, en sturen bij waar nodig. Iedere dag optimaliseren wij jouw advertenties.

 

Social advertising

Boost jouw bedrijf met professionele social media campagnes

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en biedt bedrijven vele mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken. Het adverteren op social media kan dan ook een zeer effectieve manier zijn om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep.

5+

Jaren ervaring

45+

Tevreden klanten

221+

Projecten afgerond

Social advertising

Haal het maximale
uit social media advertising

Social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden bedrijven de mogelijkheid om gericht te adverteren op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Hierdoor kan je jouw advertenties precies laten zien aan de mensen die er het meest door worden beïnvloed.


Adverteren op social media is niet alleen gericht, maar ook nog eens relatief goedkoop. Je kan al voor een paar euro per dag adverteren en meten hoeveel mensen jouw advertentie hebben gezien, erop hebben geklikt en welke acties zij hebben ondernomen na het zien van de advertentie.

Social advertising

Onze werkwijze tot een succesvolle campagne

Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Met onze stappenplan weet jij in simpele taal wat jij van ons kunt verwachten.

Tijdens de vrijblijvende afspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Iedere business en iedere ondernemer is anders. We verdiepen samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken

Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw Facebook campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Social advertising

Gratis advies en strategie gesprek

Tijdens het gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. We horen graag wat je ideeën, problemen en doelstellingen zijn. Hierop willen wij een succesvolle strategie voor jou bedenken. Wij hopen op een waardevol gesprek voor elkaar.

Het strategiegesprek is vrijblijvend.

Stap 1: Vraag een gratis advies/strategie gesprek aan.

Stap 2: Geef je wensen door.

Stap 3: We nemen op de gewenste datum en tijd contact met je op.