logo of Huisstijl ontwerpen

Huisstijl laten ontwikklen?

Een huisstijl is erg belangrijk voor jouw bedrijf, want het weerspiegelt de persoonlijkheid van het bedrijf. Bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl is het van belang stil te staan wat je wilt uitstralen als bedrijf.

Bekijk de pakketten
Hoe maak je een mooi logo


Logo & Branding

Het verschil tussen een logo en branding

Logo

Elk merk of organisatie heeft een logo dat is vormgegeven in een beeldmerk en/of een woord. Het logo wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het merk in communicatie-uitingen.

Huisstijl

De huisstijl is een complete verzameling van alle uitingen van een bedrijf. Zoals de bedrijfsnaam of merknaam, logo, de vormgeving van de website, drukwerk en meer. Het gaat een stap verder dan alleen het logo en de toepassing hiervan. Het gebruik van naam, logo, kleur, typografie, vormentaal en beeld worden vaak in een huisstijlhandboek toegelicht.

Herkenbaar

De belangrijkste taak van jouw logo: zorgen voor herkenning. Jouw logo wordt een teken van kwaliteit, service en eerdere positieve ervaringen.

Tijdloos

Een goed ontwerp gaat mee met de tijd. De kunst is om de juiste balans te vinden in de vormgeving, zodat je logo lang mee gaat.

Toepasselijk

Een logo moet goed aansluiten bij je merk of organisatie. Een sterk logo zorgt ervoor dat iemand die je onderneming niet kent meteen ziet wat het bedrijf doet.

Simpel

Het ontwerp moet simpel zijn zodat het logo kracht uitstraalt. Hoe simpeler het ontwerp, hoe beter het te herkennen is.


Wat kosten een logo ontwerp

Voor een vaste prijs van €197,00 exclusief btw ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met je op om over je logo en ideeën te praten. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal.

De concepten ontvang je binnen enkele werkdagen. Daarna heb je onbeperkt aantal rondes om aanpassingen door te geven. Zodat het logo helemaal naar je smaak is vormgegeven. Wij stoppen met ontwerpen, als jij tevreden bent!

Als het ontwerp van je logo eenmaal rond is, ontvang je het logo in zowel digitale- als vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en word je ook volledig eigenaar van jouw eigen logo

Logo

Geef je merk een eigen touch

Logo aanvragen

197,-

 • 3 startconcepten

 • Onbeperkte aanpassingen

 • Vectorformaten

 • Volledige eigendomsrechten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Betaling achteraf

Volledige Branding

Geef je merk een eigen touch

Branding aanvragen

397,-

 • Minimaal 3 logo ontwerpen

 • 1 ontwerp voor briefpapier, envelop en visitekaartjes

 • Onbeperkte aanpassingen

 • Briefpapier in digitaal formaat

 • Vector- en drukwerkformaten

 • Volledige eigendomsrechten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Betaling achteraf


Wat kost een volledig branding?

Voor €397,00 exclusief btw ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo en een ontwerp voor de meest populaire huisstijldragers: je briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met je op om over je huisstijl en ideeën te praten. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal.

De concepten van deze huisstijldragers en logo ontvang je binnen enkele werkdagen. Daarna heb je onbeperkt aantal rondes om aanpassingen door te geven.

Als je 100% tevreden bent met de ontwerpen, ontvang je jouw huisstijl in drukklare vectorbestanden (PDF en EPS). Zodat je bij elke drukker terecht kan komen.

Je logo ontvang je uiteraard ook in zowel digitale- als vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en je wordt volledig eigenaar van alle ontwerpen.