Hoe gaat dit mij
business helpen?

Wij beginnen altijd met een gratis website preview. In de preview gaan wij je laten zien hoe we je website gaan omtoveren tot een marketing machine dat leads en klanten gaan opleveren.


Je kan er tegenwoordig niet meer omheen dat je als ondernemer moet concurreren met je concurrenten. Een ondernemer met een kwalitatieve website trekt meer klanten aan dan een ondernemer waarvan de website niet up-to-date is.

 

Alleen ga je snel,
samen kom je verder.

Mijn naam is Rig Timorason. Ik ben de eigenaar van NomadsOffice. In de huidige samenleving van alle snelle ontwikkelingen is het fijn om niet alles zelf te doen. NomadsOffice helpt ondernemers die meer bezig willen zijn met hun expertise dan met de branding, website en marketing.


Wij zijn een toevoeging voor je bedrijf. Doordat wij steeds blijven verdiepen in offline en online marketing, ben jij altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen en trends.

Waarom zou je beginnen met een professionele website of webshop?

Een goed verzorgde en logischopgebouwde website geeft deonderneming direct de juisteuitstraling. Het zorgt ervoordat je als onderneming serieusen professioneel overkomtop een potentiële klant

84% van de consumenten zegtdat bedrijven met een website 
geloofwaardiger zijn dan bedrijvenzonder! Als je geen goed website hebt,word je minder makkelijk gekozen enben je een minder serieuze speler.

Door je website goed te combinerenmet verschillende online marketingtechnieken kan je op gerichte manierje doelgroep bereiken.

Veelgestelde vragen

Bij NomadsOffice kies je uit drie pakketten: Basis pakket, Premium pakket en een Maatwerk pakket. Bij elk pakket betaal je een eenmalig instaptarief, dat begint vanaf €495,-. Voor dit eenmalige tarief krijg je een snelle en professionele website en waar je ook toegang krijgt tot het NomadsOffice CMS.


Wij zijn een full service bureau, dat houdt in dat wij alles uit handen nemen voor je zoals: website hosting, email hosting, websitebeheer, aanpassingen aan je website, online marketing advies, het bedenken van strategieën en nog veel meer. Hier betaal je maandelijks bedrag voor. Voor de “Basis pakket” is dit €49,95 per maand en voor de “Premium pakket” en “Maatwerk pakket” €99,95 per maand.

Als je voor de “Basis pakket” kiest, zetten wij binnen een week je website voor je klaar. Voor een uniek design in de “Premium pakket” hebben wij twee weken nodig.

Lukt het niet om je website zelf te vullen? Dan kunnen wij een fotograaf en tekstschrijver inschakelen van ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw website precies de juiste uitstraling én boodschap heeft. Bovendien zijn onze teksten ook nog eens SEO-vriendelijk. Ideaal voor je vindbaarheid in Google. Heb je nog geen logo? Onze designers ontwerpen er graag een voor je.

Jazeker! Jouw website ziet er straks professioneel uit op elk apparaat en op elk schermformaat.

De website die NomadsOffice bouwt zijn zoekmachinevriendelijk. Voor een goed vindbare website is slimme techniek essentieel. Wij legden de basis met robotvriendelijke techniek, mooie semantische HTML, strak geordende sitemaps en een supersnelle website.

Een website preview is echt gratis. Wij bouwen de homepage in echt, zodat je het gelijk kan zien wat we kunnen en je kunt de website gelijk testen.

Wat ontvang je met de
gratis website preview?

Een gratis werkende website preview in jouw huisstijl

Jouw website is helder en overzichtelijk ontworpen, 
zodat je bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt en bij jou wilt kopen.

Inclusief een marketing funnel strategie, zodat je via 
je website verkopen of leads kan generen.

Heeft je logo een redesign nodig of heb je nog geen logo 
dan krijg je deze er gratis bij.